Ciencia y Cultura

  • TITULO
  • AUTOR
  • ISBN
  Els fermentats : Un regal per a l'organisme
Els fermentats : Un regal per a l'organisme

Els fermentats : Un regal per a l'organisme

Autor:
Vergs, Marta / Torres i Torres, Mar...
Editorial:
Cossetnia Edicions
Año de edición:
2020
Materias:
OTROS
ISBN:
978-84-9034-983-0
Páginas:
128

13,50 €

  Sinopsis
Els aliments fermentats contribueixen directament al nostre benestar i, a més a més, són deliciosos. Amb l'ajuda de bacteris, llevats i fongs, el procés de fermentació allarga la conservació dels aliments, en potencia el gust i els converteix en autèntiques joies per a la salut de la nostra microbiota. En aquest manual, et proposem trenta receptes de fermentats, molt fàcils i variades, en les quals la màgia de la vida aconsegueix generar un microunivers fantàstic. Begudes referescants i saludables, formatges i iogurts vegetals fets amb llavors i fruita seca, verdures boníssimes i carregades de vitamines, pans de massa mare i farines saludables, postres delicioses a base de fruites i espècies... Endinsa't en el món dels fermentats i... que comenci la festa dels aliments vius!

 

Buscando disponibilidad ...
  Otras obras de esta Temática
  Otras obras de esta Editorial
  • Contacto      
  • Aviso Legal      
  • Protección de datos      
  • Condiciones generales      
  • Política de cookies      

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

  • Aceptar cookies
  • Más información