Ciencia y Cultura

  • TITULO
  • AUTOR
  • ISBN
  Sofregit 50 receptes i histories particulars de la cuina cat.
Sofregit 50 receptes i histories particulars de la cuina cat.

Sofregit 50 receptes i histories particulars de la...

Autor:
Enric Herce
Editorial:
COSSETANIA
Año de edición:
2020
Materias:
OTROS
ISBN:
978-84-9034-919-9
Páginas:
160

19,50 €

  Sinopsis
Fer el sofregit requereix paciència, constància i dedicació. No es pot fer amb presses, de qualsevol forma, a tot gas; hem de gestionar el temps com un ingredient més de la recepta, i no el menys important. És la base de la nostra cuina catalana antiga i familiar, el fonament per construir a sobre el que vulguem: des de la més tradicional de les receptes fins a la més creativa. Perquè un bon sofregit ho aguanta tot. Per tot això, aquest llibre pretén convidar-vos a cuinar a través de la tradició culinària del nostre país i d'aquells productes i tècniques que li són propis, per mitjà d'un receptari deliciós amb plats per a qualsevol ocasió i moment de l'any, i amb la descripció de diferents fórmules per cuinar-los. Amb tot, l'autor també ens explica aquelles peculiaritats geogràfiques i culturals que defineixen la cuina catalana.

 

Buscando disponibilidad ...
  Otras obras del autor
  Otras obras de esta Temática
  Otras obras de esta Editorial
  • Contacto      
  • Aviso Legal      
  • Protección de datos      
  • Condiciones generales      
  • Política de cookies      

Este sitio web utiliza cookies, tanto propias como de terceros, para mejorar su experiencia de navegación. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso.

  • Aceptar cookies
  • Más información